BMW 8

BMW 8

Ako se u posljednje vrijeme na tržištu pojavio automobil za koji se na momente svaka riječ čini suvišnom, onda je to upravo ovaj…

Kada je prije nekoliko mjeseci BMW izašao u javnost s prvim „teaserima“ za novu „osmicu“, moram priznati da sam se sarkastično nasmijao, jer je bilo za očekivati kako će ljepuškasti koncept usprkos brojnim superlativima kao serijski automobil ispasti ružno pače. No nije da za taj skepticizam ne postoji opravdanje, jer ako se samo prisjetimo prelijepog koncepta „šestice“ s kojim je BMW u javnost svratio tamo negdje 2002. godine i usporedimo ga s vječnom dizajnerskom katastrofom u obliku E63/E64, odnosno s drugom generacijom „šestice“, postaje jasno otkud sav taj skepticizam dolazi.

Jasno da bih u ovom momentu mogao potrošiti retke i retke ispunjene sarkastičnim usporedbama određenih bolesti i sindroma s dizajnom tadašnje „šestice“, ali neću, jer; A: nema smisla, B: odlazi u „off-topic“. Poanta ovog teksta je BMW serije 8 koji u današnje vrijeme pokušava nastaviti tamo gdje je prva „osmica“ stala. A prema svemu sudeći, uspjeh nije ni najmanje upitan, jer…hm…ma samo pogledajte fotografije i sve instantno postaje jasno poput dana.

Novosti

Radno vrijeme

Pon – Pet • 08:00 – 18:00h
Sub • 08:00 – 14:00h
Nedjeljom ne radimo

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebooku


Posjetitelja

Copyright © 2018. Autopoint.ba • All rights reserved

Developed by ARTIUM design